UA-90003404-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Welkom op de website van HPH-Montage! Wij hopen dat u hier veel nuttige informatie zult vinden. Wij bieden diensten zoals badkamer montage, keuken installatie, tegelwerk, behang-  en schilderwerk en klein onderhoud. U kunt gedetailleerde informatie over onze diensten online vinden, of u kunt contact met ons opnemen  voor verdere ondersteuning.

Graag stellen wij ons even aan u voor.


Wij streven er voortdurend naar een geweldig bedrijf te zijn en duurzaam succes te bereiken bij het plaatsen van badkamer en keukens, renovatie- en allround verbouwing.

Onze diensten omvat het installeren van badkamers en keukens, tegelwerk, renovatie en restauratie, klein onderhoud, schilder- en behangwerk. Wij gebruiken alleen de modernste middelen en methoden in de uitvoering van onze werkzaamheden in overeenstemming met het uit te voeren opdracht.

Wij beschikken over een breed netwerk van gerenommeerde en betrouwbare bedrijven die gespecialiseerd zijn in verschillende soorten werk. Dit stelt ons in staat de belasting van het werk te verdelen en de projecten op efficiënte en tijdige wijze uit te voeren.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?